Sağlık Sistem Mühendisliği Eğitimi Sertifika Programı

Yönetim Teorilerinden Süreç Yönetimine Geçiş

Katılımcıların; yönetim biliminin tarihsel seyri, kaynak yönetimi, post-Fordizm, üretim yönetimi, süreç yönetiminin detayları ve sürecin tanımı konularını öğrenmeleridir.

Katılımcıların; yönetim biliminin tarihsel seyri, kaynak yönetimi, post-Fordizm, üretim yönetimi, süreç yönetiminin detayları ve sürecin tanımı konularını meslek yaşantılarında kullanabilmeleridir.

* Tarihsel Seyir
* Kaynak Yönetimi
* Proses Yönetimi
* Post Fordism
* Üretim Yönetimi
* Süreç Yönetimi
* Sürecin Tanımı

Yönetimin tarih boyunca serüveni hakkında bilgi sahibi olmak. / Kaynak yönetiminin çıkış sebebini ve kuramını kavramak. / Proses yönetimi nasıl gelişmiştir bilgi sahibi olmak. / Markaların yönetim teorilerine sanayiye ve bilime katkılarına örnek olarak post-Fordizm hakkında bilgi sahibi olmak. / Sadece üretmek ve daha çok üretmek hırsından üretim yönetiminin akıllıca yapılması amaçlarını kavramak. / Süreç yönetimi hakkında genel bilgi sahibi olmak. / Sürecin kavramsal ve işlevsel tanımlarını kavramak.