Süreç İyileştirme ve Yeniden yapılandırma

Katılımcıların, Süreç iyileştirme ve yeniden yapılandırma dersi ile ilgili gerekli müfredatı öğrenmeleridir.

Katılımcıların, Süreç iyileştirme ve yeniden yapılandırma dersi ile ilgili konuları meslek yaşantılarında kullanabilmeleridir.

Süreç iyileştirme ve yeniden yapılandırma Dersi; Ürün geliştirme, mühendislik ve uygulama, Tahminleme ve panlama, Üretim ve siparis tamamlama, Üretim planlama ve envanter yönetimi, Dağıtım ve lojistik, Değişim ve konfigürasyon kontrolü, malzeme ve tedarikçi yönetimi, Kaynak yönetimi, Kalite sistemleri, Proje ve program yönetimi, İş planlaması ve Bilgi sistemleri geliştirmeyi kapsamaktadır.

Katılımcıların, Süreç iyileştirme ve yeniden yapılandırma dersi kapsamındaki yönetmeliğin içeriğindeki amaç, kapsam, dayanak, tanımlar, sorumluluk ve çeşitli hükümler ile ilgili konuları öğrenmeleri beklenmektedir.