Satınalma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi

Katılımcıların, Satın Alma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi dersi ile ilgili gerekli müfredatı öğrenmeleridir.

Katılımcıların, Satın Alma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi dersi ile ilgili konuları meslek yaşantılarında kullanabilmeleridir.

Satın Alma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi Dersi; Satın almanın önemi, amaçları ve satın alma aktiviteleri, Satın alma ve tedarik zinciri organizasyonu – Satın alma biriminin diğer bölümlerle ilişkileri, Satın alma süreci ve temel satın alma teknikleri ve Satın alma performans yönetimini kapsamaktadır.

Katılımcıların, Satın Alma ve Tedarikçi İlişkileri Yönetimi dersi kapsamındaki yönetmeliğin içeriğindeki amaç, kapsam, dayanak, tanımlar, sorumluluk ve çeşitli hükümler ile ilgili konuları öğrenmeleri beklenmektedir.