Aday Memur Eğitimi Sertifika Programı

DERSE KATILMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Eğitim Süresi:0:30:12
Eğitimciler:Duygu CENGİZ

Aday Memur Eğitimi Programı bünyesindeki aday memurların ve diğer katılımcıların, Sağlık Hizmetlerinde Afet ve Kriz Yönetimi dersi ile ilgili gerekli müfredatı öğrenmeleridir.

Aday memurların ve diğer katılımcıların, Sağlık Hizmetlerinde Afet ve Kriz Yönetimi dersi ile ilgili konuları meslek yaşantılarında kullanabilmeleridir.

Sağlık Hizmetlerinde Afet ve Kriz Yönetimi dersi; Yasal dayanaklar, kriz yönetimi bileşenleri, risk ve kayıp yönetimi, olay kontrolü, kriz yönetiminde teknoloji kullanımı, iletişim, bilgi yönetimi, lojistik, durum değerlendirmesi, kriz merkezi çalışma esasları konularını kapsamaktadır.

1. Yasal dayanaklar ve kriz yönetimi bileşenlerini bilir.
2. Risk ve kayıp yönetimini, olay kontrolünü bilir.
3. kriz yönetiminde teknoloji kullanımını bilir.
4. İletişim, bilgi yönetimi, lojistik konularını bilir.
5. Durum değerlendirmesi ve kriz merkezi çalışma esaslarını bilir.

Duygu CENGİZ

Mezun Olduğu Üniversiteler ve Programlar: Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi (1988)

Atılım Üniversitesi Yüksek Lisans Sağlık Kurumları İşletmesi

Şu anki Görevi: S.B. Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Ve Projeler Daire Başkanı