OSMANİYE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE ADAY MEMUR EĞİTİMİ BAŞLADI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ve Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde Uzaktan Eğitimle Aday Memur Eğitimi'ne başlandı.

Osmaniye Devlet Hastanesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim programı ile aday memurların sistemi nasıl kullanacağı anlatıldı.

Eğitim programına İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper CİHAN ve Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet CİNGÖZ, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Latif BOZ, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şamil GEREK, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Cuma KORKMAZ, İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürü Latif TANER, Halk Sağlığı Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürü İlhan ÇELİKEROL, Sağlığın Geliştirilmesi Birim Sorumlusu Emine ASMATÜLÜ SARI, Halk Sağlığı Müdürlüğü Eğitim Birimi Eğitim Hemşiresi Meliha ÖZER, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Eğitim Birim Sorumlusu Ayşe İSPİR katıldı.

Eğitim programında konuşan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper CİHAN, aday memur eğitiminin uzaktan eğitimle yapılmasının avantajlarını anlattı. Daha sonra ise Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, aday memurlara sistemin nasıl kullanılacağı ile ilgili eğitim verdi.