KİLİS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE ADAY MEMUR EĞİTİMİ BAŞLADI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ve Kilis İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde Uzaktan Eğitimle Aday Memur Eğitimi'ne başlandı.

Kilis Devlet Hastanesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim programı ile aday memurların sistemi nasıl kullanacağı anlatıldı.

Eğitim programına İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, Kilis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Yemliha AKSOY ve Aday Memurlar katıldı.

Eğitim programında konuşan Kilis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Yemliha AKSOY, aday memur eğitiminin uzaktan eğitimle yapılmasının öneminden bahsetti.

Daha sonra ise İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, aday memurlara sistemin nasıl kullanılacağı ile ilgili eğitim verdi.