İÜ ADAY MEMURLARI YEMİN ETTİ (İstanbul Üniversitesi)

İstanbul Üniversitesi'ne 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 2670 sayılı Kanunla değişik 55. maddesine dayanılarak 2014 ve 2015 yıllarında katılan memur adaylarının, Hizmet İçi Eğitim Sertifikalarının verilmesi ve asil memurluğa adım atmalarını sağlayacak Yemin Töreni programı, 10 Haziran Çarşamba günü İÜ İktisat Fakültesi M1 amfisinde gerçekleştirildi.

İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Sertifika Programı ve Yemin Töreni'nin açılış konuşmasında şu açıklamalarda bulundu: "Bugün burada gerçekleştirilecek olan yemin töreniyle asil memurluğa ilk adımlarınızı atıyorsunuz. Devlet memurluğunun çok kutsal bir görev olduğunu bilerek ilk günkü gibi heyecanla işlerinize sarılıp size verilen görev ve sorumlulukları, kanun ve yönetmelik hükümlerine bağlı kalarak en iyi şekilde yerine getireceğinize yürekten inanıyorum. Memurluk görevinizin sizlere ve üniversitemize hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını dilerim."

Aday memurların yemin etmesinin ardından İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, aday memurluktan asil memurluğa geçiş yapan memurlara "Ders Geçme Belgeleri"ni verdi.

Haber: Ece Esra KARABULUT

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü