İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE ADAY MEMUR EĞİTİMİ BAŞLADI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde 'Uzaktan Eğitimle Aday Memur Eğitimi' tanıtımı, 15 Şubat 2016 Pazartesi günü İstanbul Üniversitesi Cemil Birsel Konferans Salonu'nda yapıldı.

Eğitim programına İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Musa Şahin, İstanbul İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Uzm. Dr. Çiğdem Yazıcı, Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlığın Geliştirilmesi Şubesi Eğitim Birim Sorumlusu Mukaddes Miral katıldı.

Eğitim programında konuşan İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, aday memur eğitiminin uzaktan eğitimle yapılmasının öneminden bahsetti.

Daha sonra ise İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, aday memurlara sistemin nasıl kullanılacağı ile ilgili eğitim verdi.