Hastanelerde İhtiyaç Tespit ve Planlama İşlemleri

Katılımcıların, Hastanelerde ihtiyaç tespit ve planlama işlemleri dersi ile ilgili gerekli müfredatı öğrenmeleridir.

Katılımcıların, Hastanelerde ihtiyaç tespit ve planlama işlemleri dersi ile ilgili konuları meslek yaşantılarında kullanabilmeleridir.

Hastanelerde ihtiyaç tespit ve planlama işlemleri Dersi; Malzeme İhtiyaç Tespit İşlemleri ( Stratejik Planlama,Talep Planlaması, Arz Planlaması, Arz-Talep Dengelemesi, Satın alma Planlaması, Dağıtım Planlaması) ve Acil Durumlarda İhtiyaç Tespit İşlemlerini kapsamaktadır.

Katılımcıların, Hastanelerde ihtiyaç tespit ve planlama işlemleri dersi kapsamındaki yönetmeliğin içeriğindeki amaç, kapsam, dayanak, tanımlar, sorumluluk ve çeşitli hükümler ile ilgili konuları öğrenmeleri beklenmektedir.