Aday Memur Eğitimi Sertifika Programı

DERSE KATILMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Eğitim Süresi:60 Dakika
Eğitimciler:Doç. Dr. Gülin TEREK ÜNAL

Aday Memur Eğitimi Programı bünyesindeki aday memurların ve diğer katılımcıların, Haberleşme (İletişim) dersi ile ilgili gerekli müfredatı öğrenmeleridir.

Aday memurların ve diğer katılımcıların, Haberleşme (İletişim) dersi ile ilgili konuları meslek yaşantılarında kullanabilmeleridir.

1. Haberleşme (İletişim) kavramını ve öneminin bilir.
2. Haberleşmeyi zorunlu kılan nedenleri bilir.
3. Haberleşmenin öğeleri ve modellerini bilir ve değerlendirir.
4. haberleşme ve örgüt kuralları bilir.
5. Haberleşmenin araçlarını ve örgütsel haberleşmenin çeşitlerini bilir.
6. İyi bir haberleşmeyi sağlayan koşulları bilir ve uygular.

Haberleşme (İletişim) dersi; haberleşmeyi zorunlu kılan nedenler, haberleşmeyle ilgili kavramlar, haberleşmenin öğeleri ve modelleri, haberleşme ve örgüt kuralları, haberleşmenin araçları, örgütsel haberleşmenin çeşitleri, iyi bir haberleşmeyi sağlayan koşullar konularını kapsamaktadır.

Prof. Dr. Gülin TEREK ÜNAL

Mezun Olduğu Üniversiteler ve Programlar:

Doktora : Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalı Halkla İlişkiler Bilim Dalı Marmara Üniversitesi 2008

Y. Lisans: Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalı Halkla İlişkiler Bilim Dalı Marmara Üniversitesi 2002

Lisans : İletişim Bilimleri Fakültesi/Sinema ve TV Bölümü Anadolu Üniversitesi 1999

Çalışma Yaptığı Projeler ve Alanlar:

Yüksek Lisans Tez Başlığı ve Tez Danışman(lar)ı:

"Amerika Başkanlık Seçimlerinde Medyanın Etkisi ve Seçim 2000"

Tez Danışmanı: Prof. Dr. F. Balta Peltekoğlu

Doktora Tezi/S.Yeterlik Çalışması/Tıpta Uzmanlık Tezi Başlığı ve Danışman(lar)ı:

"Sinemada Ürün Yerleştirme 2000-2007 Yılları Arasında " Academy of Motion Picture Arts and Sciences" En İyi Film Ödülünü Almış Filmlerin İncelenmesi"

Tez Danışmanı: Prof. Dr. F. Balta Peltekoğlu