GAZİANTEP’TE ADAY MEMUR EĞİTİMİ SERTİFİKALARI DAĞITILDI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşen Uzaktan Eğitim ile Aday Memur Eğitimi tamamlanarak başarılı olan aday memurlara sertifikaları düzenlenen programla dağıtıldı.

Programa İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper CİHAN, Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin YAZI, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Metin ÇAMANLI, Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Selda ASLAN ve Çocuk Hastalıkları Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Yasemin KİBAR katıldı.

Programda, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper CİHAN bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Alper CİHAN, konuşmasında aday memur eğitiminin uzaktan eğitimle yapılmasının avantajlarını anlattı. Uzaktan eğitimle aday memur eğitiminin yapılmasının personel iş gücü kaybının önlenmesi açısından büyük bir kazanım olduğunu ve eğitimi alan aday memurların konulara daha hâkim olacağını ifade etti.

Program, eğitimi başarı ile tamamlayan aday memurlara sertifikalarının dağıtılmasının ardından sona erdi.