ADANA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE ADAY MEMUR EĞİTİMİ BAŞLADI

Adana İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı aday memurlara, aday memur eğitimlerinin İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Fakültesi (AUZEF)'nin online memur eğitim portalı olan Kamu Akademi ile verilecek.

Konu ile ilgili Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda bir eğitim programı gerçekleştirildi.

Programa İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper CİHAN, Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat ARIKAN, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Bekir NENNİOĞLU ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Alper ACİL katıldı.

Eğitim programının açılış konuşmasını Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer yaptı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper CİHAN bir konuşma yaparak uzaktan eğitim ile aday memur eğitiminin önemine değindi.

Programın son kısmında ise Aday Memur Eğitimi Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gülşah BATDAL KARADUMAN, aday memurlara sistemin nasıl kullanılacağı ile ilgili eğitim verdi.